top of page

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Ena pomembnih nalog Kje so tiste rožice, Karmen Gajšek s.p., Drensko Rebro 29A, 3261 Lesično, Slovenija (v nadaljevanju: Kje so tiste rožice), je zasebnost naših obiskovalcev.

Dokument Pravilnik o zasebnosti vsebuje vrste informacij o zbiranju in beleženju podatkov, ki jih uporablja Kje so tiste rožiceČe imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, jih obrnite na nas. Naša politika zasebnosti je bila oblikovana s pomočjo GDPR Privacy Policy Generator.

Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR)

Smo upravljavec vaših podatkov.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov, ki jih upravlja Kje so tiste rožice, velja zgolj za osebne podatke, opisane v tem pravilniku ter v posebnih primerih, v katerih zbiramo podatke:

 • Kje so tiste rožice za svoje delovanje od vas potrebuje pooblastilo,

 • pooblastilo ste podali Kje so tiste rožice,

 • v interesu Kje so tiste rožice je upravljanje in obdelovanje vaših osebnih podatkov,

 • Kje so tiste rožice mora podatke zbirati in obdelovati v skladu z zakonom.

Kje so tiste rožice bo vaše osebne podatke obdržal le toliko časa, kolikor je potrebno za namene, določene v tem pravilniku o zasebnosti. Vaše podatke bomo ohranili in uporabili v obsegu, ki je potreben za izpolnjevanje naših pravnih obveznosti, reševanje sporov in uveljavljanje naše politike.

Če ste rezident Evropskega gospodarskega prostora (EGP), imate določene pravice do varstva podatkov. Če želite biti obveščeni, katere osebne podatke o vas imamo in če želite, da jih odstranimo, se obrnite na nas.

Imate naslednje pravice do varstva podatkov:

 • pravico do dostopa, posodobitve ali izbrisa informacij, ki jih imamo o vas,

 • pravico do popravka,

 • pravico do ugovora,

 • pravico do omejitve,

 • pravico do prenosljivosti podatkov,

 • pravico do preklica soglasja.

Podjetje za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek

 • naslove za dostavo

 • firmo oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)

 • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)

 • naslov elektronske pošte (uporabniško ime)

 • geslo v šifrirani obliki

 • kontaktno telefonsko številko

 • državo bivanja

 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini

 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje ne odgovarja.

Podatkov ponudnik ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima ponudnik sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot ponudnik.

Ponudnik osebne podatke zbira z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hrani skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju Republike Slovenije ter jih ne iznaša v druge države.

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.tisterozice.com za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, hkrati je uporabniku poslano še elektronsko sporočilo z možnostjo prijave na elektronske novice.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na novice preko elektronske pošte, uporabnik dovoljuje podjetju Kje so tiste rožice obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju Kje so tiste rožice, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje novic preko elektronske pošte, telefonske številke in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletnega centra www.tisterozice.com in podjetja Kje so tiste rožice, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Navedene podatke lahko podjetje Kje so tiste rožice, obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletnega mesta www.tisterozice.com10 let za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika na novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Dnevniške Datoteke

Kje so tiste rožice vodi standarden postopek uporabe dnevnih datotek (Log Files). Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. Vsa podjetja, ki gostijo, to počnejo in tako del analitične storitve gostovanja. Informacije, zbrane z dnevnimi datotekami, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datumski in časovni žig, strani za sklicevanje/izhod in po možnostih števila klikov. Le-te niso povezane z nobenimi podatki, ki so osebno prepoznavni. Namen informacij je analiziranje trendov, upravljanje spletnih strani, sledenje gibanju uporabnikov na spletni strani in zbiranje demografskih podatkov.

Pravilniki o zasebnosti partnerjev

Tukaj si lahko ogledate pravilnik o zasebnosti partnerske oglaševalske platforme Kje so tiste rožice.

Strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki so prikazani v središču Kje so tiste rožice, ki so poslani neposredno uporabnikom brskalnika. Ko se to zgodi, dejansko prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti oglaševalskih akcij in/ali za prilagajanje oglaševalskih vsebin, ki jih vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da Kje so tiste rožice nima dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad temami piškotkov, ki jih uporabljajo oglaševalci tretjih oseb.

Pravilnik o zasebnosti tretjih oseb

Pravilnik o zasebnosti Kje so tiste rožice ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Svetujemo vam, da si za podrobnejše informacije ogledate ustrezne pravilnike o zasebnosti oglaševalskih strežnikov tretjih oseb. Vključuje lahko njihovo prakso in navodila o tem, kako onemogočiti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite pridobiti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov z določenimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnika.

 
Informacije za otroke

Pod naše prednostne naloge spada tudi zaščita za otroke pri uporabi interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, da opazujejo, sodelujejo in/ali spremljajo ter vodijo njihovo spletno dejavnost.

Kje so tiste rožice zavestno ne zbira nobenih osebno določljivih podatkov od otroka, mlajšega od 16. leta. Če menite, da je vaš otrok posredoval takšne informacije na naši spletni strani, vam močno priporočamo, da nas takoj kontaktirate in storili bomo vse, kar je v naši moči, da bomo te informacije takoj odstranili iz naših dokazov.

 
Pravilnik o zasebnosti zgolj za splet

Naš pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce naše spletne strani v zvezi z informacijami, ki so jih delili in/ali zbirali v Kje so tiste rožice. Ta pravilnik se ne uporablja za informacije, zbrane zunaj spleta ali prek kanalov, ki niso ta spletna stran.

Dodatno

Podjetje je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Podjetje ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Podjetje teh podatkov ne bo uporabilo v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Podjetje podatkov uporabnikov ne bo uporabilo za pošiljanje promocijske elektronske pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo izrecno soglašal. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi bo podjetje zaupalo le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo). Prek elektronske pošte bo podjetje stopilo v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

 
Soglasja

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z našim Pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji.

KJE SO TISTE ROŽICE, KARMEN GAJŠEK, S.P.
Drensko Rebro 29A
3261 Lesično
Slovenija, EU

Matična št. 8736731000

Davčna št. 51563487 (nisem davčni zavezanec) 
 


Karmen Gajšek
m: 00386 51 245 731
e-mail: tisterozice@gmail.com

bottom of page